Bestemming Prijs
Taxi Den Bosch Schiphol € 150
Taxi Busje Schiphol € 199
Taxi Busje tot 8 Personen € 220

Minimum 24uur vantevoeren Reserveren graag! Prijzen geldt niet aan het wekend!

Zakelijke Vervoer Den Bosch:

Zakelijk Vervoer Den Bosch zorgt om mensen met respect en klantgericht naar alle Luchthaven en steden brengen. Wij a accepted alle soorten Creditcard Pinnen en Contant.

Luchthaven Vervoer Den Bosch:

Taxi van Den Bosch en omgeving 24uur Service naar alle Luchthaven en wij accepteren Creditcard Pinnen en Contan

Reisinformatie

De weg tussen Den Bosch en Amsterdam is voor ons bekend terrein. Daarom kunnen wij u advies op maat aanleveren wat betreft uw reistijd. Ondertussen denken we met u mee en desgewenst kunnen we u adviseren inzake u vertrektijd.

Afstand: ± 88 km

Reistijd: ± 1 u 5 min

Wij adviseren echter een langere reistijd in de ochtenduren tussen (07:00 – 09:00 uur) en in de avonduren tussen (17:00 – 19:00 uur). 

Den Bosch

’s-Hertogenbosch veelal Den Bosch genoemd, is dus de hoofdplaats van de Nederlandse gemeente ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is Den Bosch de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant.  Den Bosch is naar inwoneraantal de vierde stad van Noord-Brabant. Met name het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een van het oudste en meest complete van Nederland. Den Bosch is vooral bekend vanwege de enorme en prachtig gebouwde Sint-Jans kathedraal. Een leuke attractie is de nu volledig gerestaureerde Binnenzijde, waar verschillende rondvaarten de gelegenheid bieden de stad ondergronds te bewonderen. Belangrijke Links:

Rating: 0 sterren
0 stemmen